lördag 5 mars 2011

SAMMANFATTNING V.9

Kanske (förhoppningvis) finns det någon där ute som undrar hur det går med min träning och med min diet. Så jag tänkte att i slutet av var vecka, ska jag uppdatera angående det. För jag har inte så mycket tid till att blogga var dag om det, så det får bli såhär. Rubriken på dessa inlägg kommer bli: "SAMMAFATTNING V..."

Denna veckan har gått bra! Har dock ätit lite väl mer än vad jag skulle ha gjort. Men ingen större skada skedd - sålänge man tränar bort det också. Och just den delen, träningen, har jag lyckats superbra med denna vecka! Har varit på gymmet 3 gånger denna veckan, trots att jag var sjuk i tisdags. Har cyklat i snitt 40 min/gång. Känns sjukt bra att ha gjort det!

Så, har också pratat med en träningspecialist på gymmet angående att jag inte märker någon skillnad viktmässigt. Han sa att jag skulle fortsätta som jag gör, d.v.s, 30 minuter kondition och 30 minuter styrka. Sedan kunde han också boka en tid till mig hos en dietist, om jag ville lägga upp en kostplan. Så det ska göras nästa vecka!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig. Har ju både solat och gymmat - lagom svettigt nu... Blir en sista blogguppdatering innan jag sticker till festen. Ciao!

Så ser "konditionsdelen" ut på gymmet där jag gymmar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar